Over ons

De Chiropractor Oosterbeek

Over ons

Over de praktijk

De Chiropractor Oosterbeek is sinds 2023 gevestigd in het gezondheidscentrum “De Dennenkamp” in het centrum van Oosterbeek. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie en de Stichting Chiropractie Nederland. Dit betekent dat uw behandeling door uw zorgverzekeraar vergoed kan worden, u kunt daar hier meer over lezen.
 

Wist u dat?

Wist u dat onze patiënten niet alleen uit Oosterbeek komen? Ook in nabij gelegen plaatsen zoals Arnhem, Doorwerth, Driel, Duiven, Heelsum, Heteren, Heveadorp, Huissen, Renkum, Rheden, Rozendaal, Velp, Wageningen, Westervoort en Wolfheze weten mensen onze praktijk te vinden.

Over Renske

Ik ben Renske Versloot en werk met veel plezier als chiropractor. Na mijn studie op het AECC in Bournemouth (UK) heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan in praktijken in Nederland. In begin 2023 ben ik vol enthousiasme De Chiropractor Oosterbeek gestart.

Naast het werk in de praktijk ben ik ook betrokken bij onderzoek naar chiropractie op de Vrije Universiteit Amsterdam.

Het vak chiropractie biedt veel variatie, iedere dag is anders. Mijn doel is om voor iedere patiënt tot de kern van het probleem te komen en een passend behandelplan te maken. Iedere patiënt is uniek, dus het behandelplan ook.

Ik heb ervaring met het behandelen van veel verschillende klachten. Van kinderen tot de oudere populatie, van kantoorwerkers tot (top)sporters. Ik kijk er naar uit om u ook te mogen verwelkomen in de praktijk!

Wij zijn aangesloten bij de NCA en SCN (registratienummer 471)

  • De Nederlandse Chiropractoren Associatie
  • Stichting Chiropractie Nederland