Tarieven en vergoeding

Tarieven en vergoeding

In Nederland kunnen chiropractie behandelingen vergoed worden vanuit de zorgverzekering. Hiervoor heeft u een aanvullende zorgverzekering nodig, u hoeft geen eigen risico te betalen. Op www.chiropractievergoeding.nl kunt u uw vergoeding controleren.
Om de betaling van de behandelingen te vereenvoudigen, vragen wij u vriendelijk om aan het einde van elk consult de betaling per pin te voldoen. Na de betaling ontvangt u van ons een factuur. Deze factuur kunt u vervolgens indienen bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw verzekeringspakket en de voorwaarden van uw zorgverzekering krijgt u dan (een gedeelte) van de gemaakte kosten terug.
Eerste consult

Het eerste consult duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Tijdens een vraaggesprek worden uw klachten besproken, daarna volgt een uitgebreid onderzoek. Ook wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld en volgt de eerste behandeling.

€80
Vervolgconsult

Vervolgconsulten duren gemiddeld 15 minuten. Er vindt een evaluatie plaats en een behandeling. Indien nodig worden er ook adviezen en oefeningen meegegeven om het herstel te bevorderen.

€57

 

Voor niet nagekomen afspraken kunnen wij (een gedeelte van) de gereserveerde tijd in rekening brengen.